Sport

Nogomet, Premiership

Jol: Berbatov, Petrić i Rodallega čine najbolji Fulhamov napad desetljeća

Jol: Berbatov, Petrić i Rodallega čine najbolji Fulhamov napad desetljeća

- Ne žalim zbog odlaska Pavela Pogrebnjaka. Da je on ostao u klubu, možda Dimitar Berbatov nikada ne bi stigao - poručio je Fulhamov trener Martin Jol.

Ruski 28-godišnji napadač Pavel Pogrebnjak proveo je prošle sezone četiri mjeseca na posudbi u Fulhamu i ostavio je odličan dojam. Odlučio se nakon toga za odlazak u Reading, koji će u subotu ugostiti momčad Fulhama u 9. kolu Premiershipa.

- Bilo mi je žao kada nas je Pogrebnjak napustio, ali sada više nije. Naravno, on mi se jako sviđao kao igrač i kao osoba, ali donio je svoju odluku i odlučio se za odlazak u Reading. Nije mu bilo lako donijeti tu odluku. Razgovarao sam s njime nekoliko puta o tome. No, odlučio je kako je odlučio - veli Jol, koji više niti sekunde nije žalio za Pogrebnjakom, nakon što su u Fulham stigli Dimitar Berbatov, naš Mladen Petrić i Hugo Rodallega.

- Apsolutno sam zadovoljan što su njih trojica pojačali klub. Više od toga stvarno nisam mogao tražiti. S njima u napadu izgledamo bolje nego ikada u zadnjih 10 godina - rekao je Jol.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.