Sport

Nogomet, Premiership

Moyes: Siguran sam da će gol pomoći Jelaviću

Moyes: Siguran sam da će gol pomoći Jelaviću

U 11. kolu engleskog nogometnog prvenstva hrvatski napadač Nikica Jelavić je svojim golom donio 2-1 pobjedu Evertonu nad Sunderlandom.

Zabio je Jelavić u 79. minuti na asistenciju Marouanea Fellainija svoj peti ovosezonski premierligaški gol, kao i prvi nakon sedmog kola kada je zabio Wiganu.

Nakon susreta menadžer "toffeesa" David Moyes izrazio je zadovoljstvo ostvarenom pobjedom koja je momčad zadržala na četvrtom mjestu koje vodi u Ligi prvaka, kao i golom Jelavića kojim je razbio mini golgeterski post.

- Mislim da smo napravili puno pozitivnih stvari, ali da smo bili previše otvoreni na trenutke. Možda nismo igrali dobro kao inače, ali ostvarili smo odličnu pobjedu - komentirao je Moyes.

- Jelavić? Nije imao dobru utakmicu, ali mogu vam nabrojati puno centralnih napadača koji nemaju dobre utakmice, a opet postižu golove i možemo s tim živjeti. Ne želite izvaditi svoje napadače iz igre, posebice kada zaostajete, želite pokušati naći put prema golu. Mi smo se nadali da će nešto možda proći do njega i siguran sam da će mu gol pomoći.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.