Sport

Nogomet, Premiership

Gibson: "Trenutno u Premiershipu ne postoji mnogo onih koji su bolji od Jelavića"

Gibson:

Vezni igrač engleskog Evertona Darron Gibson pohvalno je govorio o svojem momčadskom kolegi Nikici Jelaviću. Smatra da je zbog svojeg golgeterskog instinkta hrvatski napadač sličan Michaelu Owenu i Ruudu Van Nistelrooyu.

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić zaradio je pohvale od strane svojeg momčadskog kolege Darrona Gibsona. Irski nogometaš smatra da je Jelavić odličan igrač koji će u budućnosti pružiti još mnogo toga u dresu Evertona.

"U kaznenom prostoru je poput Michaela Owena ili Ruuda Van Nistelrooya", prenosi Gibsonovu izjavu dailypost.co.uk.

"On je prvorazredni napadač i mislim da trenutno ne postoji mnogo boljih u Premiershipu", prokomentirao je.

Jelavić je u Everton stigao iz Glasgow Rangersa tijekom prošlog zimskog prijelaznog roka, a u polusezoni nakon svojeg dolaska postigao je impresivnih 11 pogodaka u 16 utakmica. Ove sezone je dosad zabilježio učinak od šest zgoditaka, od kojih je zadnji onaj u utakmici protiv Tottenhama prije deset dana.

"Njegova forma odmah nakon dolaska je bila impresivna i mislim da smo znali da ju neće moći stalno održavati. Svaki napadač ima slabija razdoblja, no nije mu puno trebalo da opet počne zabijati", rekao je Gibson.

"Definitivno je jedan od najboljih napadača s kojima sam igrao. Način na koji završava akcije je nevjerojatan", zaključio je.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.