Sport

Nogometni mercato

Arsenal želi Nikicu Jelavića?

Arsenal želi Nikicu Jelavića?

Na podužem spisku igrača koji se spominju kao potencijalna pojačanja Arsenala u siječanjskom prijelaznom roku našlo se i ime hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikice Jelavića.

Daily Mail tako piše kako je Arsenalov skaut pratio Jelavićev nastup 22. prosinca u 2-1 gostujućoj pobjedi nad West Hamom. Tada je Jelavić odigrao 90 minuta, iako se nije upisao među strijelce.

Ima li istine u interesu Arsenala za Jelavića pokazat će vrijeme, a iza njega je u dosadašnjem dijelu sezone 6 golova u 18 premierligaških nastupa.

Nije tajna da je Arsenal u potrazi za novim napadačem u siječanjskom prijelaznom roku, a kao potencijalna pojačanja spominjala se čitava niska imena od Adriana Lopeza, Dembe Ba, Klaas-Jana Huntelaara, Davida Ville...

Engleski mediji naveliko pišu i kako je Arsenal pokazao interes za portugalskog krilnog igrača Manchester Uniteda Nanija. Uprava "crvenih vragova" za Nanija drži cijenu u visini od nekih 20 milijuna funti, dok je "topnici" pokušavaju spustiti naglašavajući da su im ljetos bez previše muke i otezanja prodali Robina van Persieja (za 24 milijuna funti).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.