Sport

Nogometni mercato

Mancini: Prodaja Balotellija u Milan je bila moja odluka

Mancini: Prodaja Balotellija u Milan je bila moja odluka

Roberto Mancini, menadžer Manchester Cityja, priznao je kako je odluka o prodaji Marija Balotellija Milanu bila njegova, ali je negirao da je ''sretan jer se riješio svog sunarodnjaka''.

- Odluka je bila samo moja. Do prije tjedan dana nije bilo moguće prodati Balotellija jer nismo dobili nikakvu ponudu za njega. U zadnja tri dana je Milan krenuo s pregovorima i poslao je ponudu. Procijenili smo da je njegov transfer u Milan koristan za svakoga. Za Marija, jer je dobio priliku vratiti se u Italiju i zaigrati za tako veliki klub kao što je Milan. Za naš klub također, jer smo zaradili neki novac - rekao je Mancini.

Mnogi smatraju da je Mancini odahnuo, jer se riješio problematičnog napadača s kojim se često sukobljavao zbog njegovih problema s disciplinom.

- To nije točno, nismo sretni zbog Balotellijevog odlaska. Njegov je doprinos bio značajan, igrao je dobro, osim možda u zadnja tri ili četiri mjeseca zbog velikog problema s ozljedom. On je pomogao momčadi u osvajanju Premiershipa i FA Cupa. Žao nam je što je Mario otišao, ali to je nogomet.

- Mario ima sve, uvijek je imao sve. Kvalitetan je nogometaš. Važno je da sam to shvati - zaključio je Mancini.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.