Sport

Nogomet, Serie A

Balotelli: Sretan sam, ali moram još puno trenirati

Balotelli: Sretan sam, ali moram još puno trenirati

Teško je Mario Balotelli mogao zamisliti bolji debi u dresu Milana. Odigrao je svih 90 minuta, a svojoj je novoj momčadi u debiju dvama golovima donio 2-1 pobjedu nad Udineseom u utakmici 23. kola Serije A.

"Zločestom dečku" talijanskog nogometa Mariju Balotelliju trebalo je točno 24 minute i 17 sekundi da postigne premijerni pogodak u Milanovom dresu. Za usporedbu, ove je sezone u Premierligi iz 34 pokušaja postigao samo jedan pogodak za Manchester City, svoj sada već bivši klub.

Šlag na tortu bio je gol iz penala u četvrtoj minuti sudačke nadoknade koji je "rossonerima" donio tri boda i skok na četvrto mjesto ligaške ljestvice ispred Intera.

- Trebao sam započeti s klupe i Pazzo (Pazzini, op.a.) je trebao igrati, ali on je imao problema. Stoga sam ja započeo i prošlo je dobro - komentirao je Balotelli, kojeg je trener Milana Massimiliano Allegri uvrstio od prve minute budući se Giampaolo Pazzini ozlijedio netom prije na treningu.

- Sretan sam, iako je utakmica bila teška. Snažan sam, ali noge su mi i dalje teške. Nisam igrao puno utakmica i moram puno trenirati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.