Sport

Nogomet, Premiership

Ian Snodin: Samo je pitanje kada će se Jelaviću sve poklopiti

Ian Snodin: Samo je pitanje kada će se Jelaviću sve poklopiti

Engleski novinar portala liverpoolecho.co.uk, Ian Snodin, objavio je tekst u kojem govori o Evertonovim šansama u FA Cupu, ugovoru menadžera Davida Moyesa, ali i hrvatskom napadaču Nikici Jelaviću.

"Još je jedan tjedan prošao bez pogotka Nikice Jelavića. To, naravno, sa sobom povlači ona ista pitanja koja su mnogi postavljali kada je tek dolazio u Everton; Da li je on uistinu tip igrača koji Everton treba?", piše Snodin.

"Ja u to ni najmanje ne sumnjam! On je za mene isti igrač koji je bio kada je došao na Goodison. I dalje dolazi do prilika za pogodak, ali jednostavno nema sreće. Rekao sam već bezbroj puta da on ne bježi od lopte i ne sakriva se iza suparničkih braniča kao što to mnogi tvrde, već se jednako trudi kao i u siječnju prošle godine. Vjerujem da je samo riječ o samopouzdanju i nedostatku sreće", smatra novinar, te zaključuje;

"Nije uopće pitanje hoće li se vratiti u gol-getersku formu, nego je samo pitanje kada će se to dogoditi! Volio bih biti tamo kada mu se sve poklopi! Uvjeren sam da menadžer Moyes svakodnevno moli da se vrati u formu, jer ove sezone Jelavićevi pogoci jako nedostaju Evertonu!"


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.