Sport

Nogomet, Serie A

Cavani upitan za subotnji ogled zbog kašnjenja

Cavani upitan za subotnji ogled zbog kašnjenja

Još u srijedu je u Napulj trebao doputovati Edinson Cavani, najbolji nogometaš i strijelac Napolija, drugoplasirane momčadi na ljestvici talijanske Serie A.

No, velikih problema je Cavani imao nakon kvalifikacijskog ogleda za Svjetsko prvenstvo, u kojem je njegov Urugvaj poražen kod Čilea 2-0. Prvo su se dogodili problemi u radu zrakoplova koji je trebao poletjeti prema Italiji, pa su se nadovezali novi s nemogućnošću pronalaženja prave linije.

U svakom slučaju, još u petak se Cavani nije vratio u Napulj, a potvrđeno je da će tijekom subote sletjeti u Torino, gdje Napoli igra subotnji ogled 30. kola protiv istoimenog domaćina.

- Vidjet ćemo ga prvi put nakon pauze u Torinu, na dan utakmice. Ne znam u kakvom će stanju doći i ima li smisla da Edinson igra, koliko god bio sjajan. Sigurno ga je ovo umorilo, a i neće obaviti niti jedan trening - rekao je trener Napolija Walter Mazzarri.

Koliko je Cavani bitan za Napoli najviše govori njegovih 20 pogodaka u sezoni (prvi strijelac Serie A). Napoli, pak, do kraja sezone mora obraniti svoje drugo mjesto na ljestvici, koje iduće sezone vodi direktno u Ligu prvaka. Trenutačno Napoli ima dva boda više od trećeg Milana.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.