Sport

Nogomet, Europa Liga

Jesus: Imali smo fantastičnu sezonu, finale je kruna svega

Jesus: Imali smo fantastičnu sezonu, finale je kruna svega

Jorge Jesus, markantni trener nogometaša Benfice, sijao je srećom nakon što je njegova momčad u polufinalnom uzvratu pobijedila Fenerbahçe 3-1 i tako se plasirala u finale Europa lige.

Podsjetimo da je turska momčad u prvom ogledu slavila 1-0, ali Benfica je u uzvratu bila daleko bolja, nadoknadila je minus unatoč primljenom golu, te će se za trofej boriti protiv prošlogodišnjeg prvaka Europe - Chelseaja.

- Bili smo bolji i znali smo da smo bolji. Imali smo iza sebe savršenu sezonu u Europa ligi. Općenito, stvarno igramo sjajno, to ne mogu ne napomenuti, a finale je kruna svega. Sjajno je ostvariti ovako veliki uspjeh - rekao je trener Jesus i dodao:

- Iskreno rečeno, Fenerbahçe nam nije stvarao mnogo poteškoća. Ponavljam, itekako smo dobro znali da smo bolji. Newcastle i Bayer, s kojim smo igrali ranije u natjecanju, su po mom sudu jače momčadi od Fenerbahçea. Ispunili smo plan, pokazali smo se boljima i idemo u finale. Iako smo primili pogodak nismo paničarili. Jači smo, znali smo to i iskoristili smo strašno dobar trenutak u kojem se nalazimo skoro cijelu sezonu - zaključio je Jesus.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.