Sport

Nogometni mercato

Dani Alves: Od dolaska Neymara najviše bi profitirao Messi

Dani Alves: Od dolaska Neymara najviše bi profitirao Messi

Sjajni desni bek katalonskog nogometnog diva Barcelone, Dani Alves, nada se da će se njegov sunarodnjak Neymar odlučiti na dolazak u "blaugranu", jer smatra da bi to momčadi dalo jednu dodatnu dimenziju u napadu.

Najbolji mladi nogometaš svijeta, Neymar (21), trenutno je najbliže prelasku u Barcelonu, te se oko tog transfera već vode uznapredovani razgovori između klubova (Barcelone i Santosa). Potonji, u srijedu, nije bio uspješan jer je Santos odbio 20 milijuna eura koliko je katalonski klub ponudio.

No, Dani Alves se svejedno nada da će u konačnici Barcelona uspjeti u naumu dovođenja Neymara predstojećeg ljeta.

- Bilo bi to veliko olakšanje kada bi Neymar potpisao, jer bi to najviše pomoglo Lionelu Messiju. Kada se dva kvalitetna igrača nađu na travnjaku oni nemaju problema u razumijevanju. Obojica mogu igrati na nekoliko pozicija, a osobno znam da je Neymar jednako skroman kao i Messi tako da ne bi bilo nikakvih problema - rekao je Brazilac, te nastavio;

- Momčad bi u napadu bila puno opasnija, jer suparnici ne bi znali s koje im strane prijeti veća opasnost. Dovođenje Neymara bio bi pun pogodak - zaključuje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.