Sport

Nogomet, Serie B

Gattuso danas raskida sa Sionom i postaje trener Palerma?

Gattuso danas raskida sa Sionom i postaje trener Palerma?

Prema pisanju Gazzette dello Sport, 35-godišnji talijanski nogometaš Gennaro Gattuso (35), nekadašnji igrač Milana i talijanske reprezentacije, postat će novi trener drugoligaša Palerma.

Predsjednik novog talijanskog drugoligaša Maurizio Zamparini izabrao je Gattusa da vodi momčad kroz prvu sezonu u drugom razredu talijanskog nogometa, no za to mu najprije treba "dozvola" švicarskog Siona. Naime, Gattuso je i dalje član švicarskog kluba, koji bi ga već danas trebao osloboditi te "obaveze".

Gattusov menadžer je već odradio razgovore s kontroverznim predsjednikom Siona Christianom Constantinom, koji su prema pisanju talijanskog izvora prošli u najboljem redu.

Gattusu će u Palermu biti ponuđen jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na dodatnu sezonu. Za prvu će odrađenu godinu Talijan zaraditi 400 tisuća eura.

Spomenimo i da je Gattuso tijekom ove sezone jedno vrijeme u Sionu obavljao i dvostruki posao, bio je igrač-trener tog kluba, ali nije dugo zadržao taj status stratega, već je po tom pitanju bio smijenjen od strane vrhuške kluba.

Ranije je Gattuso najavljivao da će na kraju ove sezone okončati dugu i uspješnu igračku karijeru, te da će se posvetiti trenerskom pozivu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.