Sport

Nogomet, Premiership

Mirror: Jelavić želi znati kakva mu je budućnost kod novog menadžera

Mirror: Jelavić želi znati kakva mu je budućnost kod novog menadžera

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić ovaj će tjedan razgovarati s Evertonovim menadžerom Robertom Martinezom kako bi saznao kakva mu je budućnost na Goodison Parku, piše Mirror.

Naš se napadač priključio pripremama nakon produljenog odmora i sada od novog trenera, koji je naslijedio Davida Moyesa, želi saznato koliko ozbiljno računa na njega. Jelavić je sjajno startao u Evertonu, nakon dolaska u siječnju prošle godine u 13 je utakmica Premierlige postigao devet golova. No, prošla mu sezona nije bila ni približno tako uspješna: u 37 nastupa u elitnom engleskog rangu zabio je samo sedam pogodaka.

Martinez je, pak, sa sobom iz Wigana doveo napadača Arounu Konea koji će Jelaviću nedvojbeno zaoštriti konkurenciju. Naš nogometaš zato želi saznati na čemu je s obzirom da mu se vjerojatno ne ostaje na Goodisonu ako neće igrati redovito. Posebno zato što je sljedeće ljeto Svjetsko prvenstvo i Jelavić se sigurno želi dobrim igrama i pogocima nametnuti izborniku Igoru Štimcu.

Mirror piše i kako Jelavićev agent želi saznati cijenu koju bi Everton tražio za njegova klijenta ukoliko eventualno ovo ljeto bude napuštao klub.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.