Sport

Nogomet

Ronaldo o Mourinhu: Ne želim govoriti o toj osobi, nije vrijedno!

Ronaldo o Mourinhu: Ne želim govoriti o toj osobi, nije vrijedno!

Cristiano Ronaldo, napadač Real Madrida i kapetan portugalske reprezentacije, još jednom je odbio komentirati svoj odnos sa sunarodnjakom Joseom Mourinhom. Čak mu nije želio niti ime spomenuti.

Reprezentacije Portugala i Nizozemske odigrale su miroljubivih 1-1 u prijateljskom ogledu u Sao Joao da Vendi u srijedu. Ronaldo je pogotkom iz blizine u 87. minuti spasio svoju selekciju poraza.

Nakon utakmice ga je netko od novinara upitao je li razočaran sadašnjim trenerom Chelseaja Joseom Mourinhom, koji ga je protekle tri sezone vodio u Real Madridu?

- Ne želim spominjati ime te osobe jer mislim da to nije vrijedno - odgovorio je Ronaldo.

Novinari su inzistirali na toj temi, pa je sada već vidno ljut Ronaldo ponovio:

- Ne želim govoriti o toj osobi!

Uslijedio je upit je li posebno uživao u dvama golovima koje je zabio u pobjedi nad Chelseajem 3-1 u finalu Champions Cupa, nedavnog pripremnog turnira u SAD-u...

- Zadovoljstvo mi je zabiti gol protiv bilo koje momčadi - dao je novi kratki odgovor.

Ugodnije se osjećao tek kada je komentirao Carla Ancelottija, Mourinhovog nasljednika na klupi Real Madrida.

- Sviđa mi se njegov način rada. On je odličan čovjek i veliki trener!

Ova epizoda je još jedan dokaz vrlo narušenih odnosa dvije najeksponiranije osobe iz portugalskog nogometa. Taj se odnos zahladio već krajem prošle sezone, a Mourinho je dolio ulje na vatru nedavnom konstatacijom kako ''postoji samo jedan pravi Ronaldo'', misleći, dakako, na velikog bivšeg brazilskog napadača...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.