Sport

Nogomet

Ronaldo o Mourinhu: Neke stvari u životu ne zaslužuju komentar

Ronaldo o Mourinhu: Neke stvari u životu ne zaslužuju komentar

Suzdržao se portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo od odgovora na provokacije bivšeg trenera Josea Mourinha.

Podsjetimo, menadžer Chelseaja je prije nekoliko dana izjavio kako je, dok je bio pomoćnik u Barceloni, trenirao ''pravog, brazilskog Ronalda, a ne ovog Cristiana''. Još je jednom na taj način dao do znanja da se od sunarodnjaka nije rastao na lijep način, ali Ronaldo nije želio upasti u zamku verbalnog rata s bivšim trenerom.

- Postoje neke stvari u životu koje ne zaslužuju komentar. Ovo je jedna od takvih stvari. Uvijek poštujem svoje trenere i nastojim naučiti nešto od njih. U Portugalu postoji izreka: ''Ne pljujem u tanjur iz kojega jedem.'' Toga se želim držati. Radije ću se pokušati sjećati pozitivnih stvari o Mourinhu - naglasio je Ronaldo na konferenciji za novinare uoči finala International Champions Cupa u kojem će Real u srijedu u Miamiju igrati upravo protiv Mourinhova Chelseaja.

Iz druge se Ronaldove izjave ipak može iščitati da je danas puno sretniji nego tijekom Mourinhova boravka u Madridu. Na pitanje o novom treneru Carlu Ancelottiju, odgovorio je:

- Iznimno smo sretni s novim trenerom. Treniramo dobro i nadamo se najboljem mogućem startu u novu sezonu. Carlo je iznimno ljubazan prema igračima što nam svima odgovara. Jednostavno je sjajan trener i želimo učiti od njega.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.