Sport

Nogomet, Serie A

Conte: Komplimenti Milanu

Conte: Komplimenti Milanu

Juventusov trener Antonio Conte komplimentirao je Milanu i njegovom treneru usprkos naizgled lakoj 2-0 pobjedi torinskog kluba na San Siru u sklopu 26. kola Serije A.

- Komplimenti Seedorfu i njegovom Milanu. Nemojmo zaboraviti da smo u mom mandatu uvijek imali velikih problema na San Siru i nikad prije ovdje nismo pobijedili - rekao je Conte.

"Bianconeri" sada imaju 11 bodova prednosti ispred prvog pratitelja Rome, iako rimski klub ima jednu utakmicu manje. U ovom je kolu Juve dodatno povećao prednost ispred Rome i Napolija s obzirom da su njihovi pratitelji remizirali.

Milan je bio bolja momčad posebice u prvom dijelu, iako je Juventus na poluvrijeme otišao s golom prednosti nakon što je mrežu "rossonera" zatresao Fernando Llorente.

- Moj cilj je na poluvremenu bio zadržati 0-0 jer nam obrana nije funkcionirala jako dobro i Milan je stalno pronalazio Pazzinija iza Pirla. U svlačionici sam namjeravao napraviti taktičke prilagodbe - objasnio je Conte kako je i on bio iznenađen vodstvom njegove momčadi na poluvremenu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.