Sport

Nogomet, Serie A

Conte nijem o svom ostanku u Juventusu

Conte nijem o svom ostanku u Juventusu

Talijanski nogometni strateg trostrukog uzastopnog prvaka Serie A Juventusa, Antonio Conte, otvorio si je vrata odlaska iz Torina.

Juventus je u ponedjeljak navečer potvrdio već osiguranu treću uzastopnu titulu prvaka Italije minimalnom 1-0 pobjedom protiv Atalante. Conte je prvi naslov prije dvije godine nazvao "preporodom", drugi „potvrdom", a treći:

- Povijesni "scudetto". To je najprimjerenija riječ za to što je momčad napravila u posljednje tri godine. Nakon što smo dva puta zaredom bili sedmi uzeli smo tri naslova prvaka Italije. Juventus je teško mogao postići bolje rezultate u posljednje tri godine - rekao je za Sky Sport Italiju Conte, koji je potom nagovijestio mogući odlazak iz Torina.

- Rekli smo da ćemo nakon sezone, kada se strasti primire, sjesti i razgovarati o svakom aspektu. Posljednje tri godine su bile vrlo naporne i zahvaljujem svima koji su sudjelovali u tome. Sagledat ćemo što smo napravili u ovoj sezoni i onda ćemo odlučiti o tome što je najbolje za Juventus čiji sam najveći navijač. Neovisno što to bilo, ja prije svega želim ono što je najbolje za ovaj klub - rekao je Conte nakon svoje 100. pobjede na klupi "stare dame".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.