Sport

Taekwondo

Taekwondo: Osam odličja za članove TK Zadae

Taekwondo: Osam odličja za članove TK Zadae

Članovi Taekwondo kluba Zadar nastupili su u Splitu u dvorani Gripe na Dalmacija kupu za mlađe kadete (9-11 god.), kadete (12-14 god.) i juniore (14-17 god.).

Organizator natjecanja je TK Marjan , a nastupilo je 300 natjecatelja iz 27 klubova iz Hrvatske,Slovenije i BiH. Zadrani su nastupili sa 15 natjecatelja u svim dobnim kategorijama.

Od mlađih kadeta TK Zadar nastupili su Frane Pavić (-30 kg) koji je uz dvije uspješne borbe zaustavljen tek u polufinalu što ga je dovelo do TREĆEG MJESTA I BRONČANE MEDALJE , Luka Marasović (-39 kg) zaustavljen je u prvoj borbi,dok je Teuta Uskok (-43 kg) izgubila u četvrtfinalu u borbi za medalju. Po prvi put su nastupili Karlo Uskok (-24 kg) koji je odradio borbu u finalu i osvojio DRUGO MJESTO I SREBRNU MEDALJU, Ani Matijašević (-27 kg) je s jednom pobjedom došla do polufinala i osvojila TREĆE MJESTO i BRONČANU MEDALJU, Stela Vozila (-33 kg) pobijedila je jednu protivnicu dok u četvrtfinalu u borbi za medalju nije uspjela, Nora Milolović (-39 kg) zaustavljena je u prvoj borbi, a Ariana Oreč u istoj kategoriji je otišla puno dalje. Odradila je dvije pobjede i zaustavljena je tek u polufinalu i osvojila TREĆE MJESTO I BRONČANU MEDALJU.

Kod kadeta; Josip Pastuović (-49 kg) imao je odličnu polufinalnu borbu dok je u finalu tijesno izgubio i ostao na DRUGOM MJESTU SA SREBRNOM MEDALJOM. KadetkinjA Karla Klasić (-47 kg) imala je dvije pobjede pune atraktivnih udaraca u glavi,a u finalu je nastavila isto ali u vrlo tijesnoj borbi ipak nije pobijedila te je osvojila DRUGO JESTO i SREBRNU MEDALJU, a Lucija Ivančević (-44 kg) je bila odlična u svojoj prvoj borbi dok joj je u četvrtfinale u borbu za medalju došla Klara Rastović koju nije uspjela dobiti,a Klara je kasnije osvojila prvo mjesto i titulu najbolje kadetkinje turnira.

Juniori Mirko Ivan Čolina i Šime Ivković (-68 kg ) svaki na svojoj strani ždrijeba u četvrtfinalu u borbi za medalju nisu bili uspješni, iako je Šime bio vrlo blizu pobjedi,a da su suci znali svoj posao vjerojatno bi prošao dalje, dok je Lucian Jerak (-45 kg) u svom prvom juniorskom nastupu osvojio PRVO MJESTO I ZLATNU MEDALJU. Anđela Pavlović (-49 kg) zaustavljena je u polufinalu i osvojila je TREĆE MJESTO i BRONČANU MEDALJU.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.