Sport

Nogometni mercato

Benitez: Hamšik ne ide iz Napolija, on je naš ključni igrač

Benitez: Hamšik ne ide iz Napolija, on je naš ključni igrač

Rafael Benitez demantirao je tvrdnje medija kako bi Marek Hamšik mogao tijekom ljetnog prijelaznog roka napustiti Napoli. Benitez tvrdi kako je Slovak prevažan igrač za Napoli da bi ga samo tako pustili.

Nakon što se nekoliko engleskih klubova ponovno počelo spominjati u kontekstu dovođenja Mareka Hamšika, talijanski mediji pokrenuli su priču kako ga je Napoli voljan prodati i to za 40 milijuna eura.

Međutim, Rafael Benitez ekspresno je demantirao takve tvrdnje rekavši da je Hamšik prevažan igrač da bi ga se Napoli odrekao.

- To nije istina. Marek je prevažan igrač i u to nema nikakve dvojbe. Oduševljeni smo njegovim nastupima tijekom ove sezone i prvi sam koji će reći da je prevažan da bi napustio klub. U ovom trenutku još uvijek ne razmišljamo o transferima i sigurno je da nećemo razmatrati ponude za Mareka - rekao je Benitez na današnjoj konferenciji za novinare.

Oko Napolija su se u posljednje vrijeme počeli spominjati Javier Mascherano i Martin Škrtel u kontekstu dolaska, no Benitez je ostao zakopčan.

- Žao mi je, ali jako dobro znate da ne mogu govoriti o transferima u ovom trenutku. Možemo razgovarati samo o Udineseu jer nam je ta utakmica trenutno ključna u borbi za treće mjesto.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.