Sport

Nogomet, Premiership

Terry: Sve je na klubu, znaju da želim ostati

Terry: Sve je na klubu, znaju da želim ostati

John Terry želi završiti karijeru u Chelseaju i nada se kako će pregovori biti dovršeni u što kraćem roku. Kapetan Chelseaja potvrdio je da su razgovori u tijeku te da je sve na klubu.

Chelsea nudi svom kapetanu ugovor pod lošijim uvjetima nego što je aktualni, međutim unatoč tome Terry želi ostati u klubu. U Chelseaju je 1998. godine ostvario seniorski debi i želi ovdje i završiti karijeru.

- Pregovori su u tijeku i jasno je da želim ostati u Chelseaju do kraja igračke karijere. Nadam se da ćemo što prije završiti pregovore, sada je sve na klubu, oni znaju da ja želim ostati - rekao je Terry prije uzvratnog dvoboja protiv Atletica u polufinalu Lige prvaka.

Terry je dobio pohvale Josea Mourinha koji smatra kako igra na vrhunskoj razini.

- Terry igra na istoj razini kao 2007. godine kada sam napustio Chelsea. Sedam godina kasnije i dalje je vrhunski igrač i to govori dovoljno - rekao je Mourinho.

Kako je Mourinho komplimentirao Terryju, tako je i ovaj uzvratio svojem treneru.

- Jose je vrlo izravan i reći će vam otvoreno da ukoliko igrate dobro, zadržat ćete mjesto u momčadi. Sve što želite od menadžera je iskrenost. Nakon što sam protiv Manchester Uniteda bio igrač utakmice, nisam igrao u Superkupu protiv Bayerna, a Jose mi je otvoreno rekao da su drugi igrači zaslužili nastup jer su igrali u finalu Europa lige - dodaje Terry.

Terry će večeras nastupiti protiv Atletica od prve minute iako je bio pod velikim upitnikom nakon ozljede zarađene u Madridu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.