Sport

Nogomet, Premiership

Frank Lampard na korak od produženja ugovora s Chelseajem

Frank Lampard na korak od produženja ugovora s Chelseajem

Nakon što je John Terry produžio ugovor s Chelseajem i za sljedeću sezonu, pred potpisom novog ugovora nalazi se i Frank Lampard koji bi to trebao učiniti već tijekom sljedećeg tjedna.

Dvojica od trojice Chelseajevih veterana ostat će u klubu i sljedeće sezone. John Terry je prvi dogovorio uvjete s londonskim klubom i produžio ugovor, a pred dogovorom je i Frank Lampard koji će ugovor produžiti sljedeći tjedan.

Pregovori između Lamparda i Chelseaja ušli su u završnu fazu i preostali su tek detalji. Klub je ponudio produženje ugovora na još jednu sezonu, Lampard nema želju za odlaskom i ostat će uz Johna Terryja u Londonu.

- Frank je vrlo pozitivan oko ostanka i novog ugovora. Očekuje kako će cijela priča o njegovoj budućnosti biti završena već sljedeći tjedan prije puta u Brazil. Ne gleda niti jednu drugu opciju jer želi isključivo ostati na Stamford Bridgeu - rekao je izvor blizak Lampardu za Express.

Dok su se Terry i Lampard odlučili za ostanak, Ashley Cole napušta Chelsea. Prva opcija je Monaco u čije redove će prijeći ukoliko klub iz Monte Carla bude voljan isplatiti mu traženu plaću. Prema posljednjim vijestima iz Španjolske, u utrku se uključuje i madridski Real.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.