Sport

Košarka, NBA

Ibaka propustio trening, igrat će u četvrtoj utakmici

Ibaka propustio trening, igrat će u četvrtoj utakmici

Serge Ibaka nije sudjelovao u posljednjem treningu Oklahoma City Thundera, međutim nastup u četvrtoj utakmici finala Zapadne konferencije ipak ne bi trebao biti upitan.

Ibaka je propustio prva dva susreta protiv San Antonio Spursa i Oklahoma je u oba susreta visoko poražena. Treći dvoboj donio je nastup španjolskog reprezentativcu i potpuno drugačiju sliku na parketu.

Ibaka je pokrenuo Thunder i donio mu upravo ono što mu je nedostajalo u prva dva susreta, kvalitetnu igru ispod koševa. U toj utakmici nastupio je još uvijek nezaliječen u potpunosti i s nestrpljenjem su se očekivale vijesti kako će se osjećati dan kasnije.

- Dobra vijest je da se ne osjećam lošije. Sigurno je da ću se iz dana u dan osjećati sve bolje, no ne već za četvrtu utakmicu. Međutim, očekujem nastup i još bolje odrađeni posao. Više sam koristio desnu nego lijevu nogu, štedio sam se na sve načine. Kada sam dolazio u NBA znao sam što me čeka. Kada vojnici odlaze u bitku, potpisuju za sve, tako i mi ovdje. Što god se dogodilo večer ranije, potpisao sam za takve situacije. Od mene se očekuje da odradim posao, za to sam plaćen - rekao je Ibaka.

Ibaka je u trećoj utakmici na parketu proveo 29 minuta i ubacio 15 poena uz sedam skokova i četiri blokade.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.