Sport

Nogomet, MAXtv 1. HNL

Matjaž Kek: Isplati se danas doći u Kranjčevićevu

Matjaž Kek: Isplati se danas doći u Kranjčevićevu

Rijeka nastavak uspješnog niza na početku sezone u kojem znaju samo za pobjedu traži danas u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive. Iako je momčad umorna nakon utakmice protiv Šerifa, trener Rijeke Matjaž Kek najavljuje:

"Sigurno nas čeka jedna teška i nezgodna utakmica protiv protivnika gdje ni slučajno stanje na ljestvici nije odraz njihove kvalitete. Oni su se u posljednjih par tjedana pojačali za dva iskusna igrača (op. a. Rukavina, Leko) koji će, nakon privikavanja, podići kvalitetu njihove igre ali i stanje duha", rekao je Kek.

"Iz tog ritma Europe treba se vrlo brzo prebaciti u ritam HNL – a. Što mogu više reći o Lokomotivi, kad smo toliko puta igrali skupa u posljednje vrijeme i jako se dobro poznajemo. To su dvije ekipe koje se vole nadigravat i koje vole dati gol više i siguran sam da će se isplatiti doći u Kranjčevićevu."

Kek ne može računati na Krstanovića, dok su svi ostali na raspolaganju, saznaje Goal.com.

"Treba samo odabrati one koji su u najboljem stanju da pokušamo naći način doći do novih bodova. Stanje u ekipi je normalno, jedino što se zakompliciralo stanje s Krstanovićem čija ozljeda mišića je takva da neće konkurirati za nastup. Umor je dosta velik kod igrača jer smo jako puno energije uložili u utakmici protiv Sheriffa, ali ponavljam još jednom – taj ritam je privilegija i te ekipe moraju podrediti svoj privatni i svoj sportski život onome što nosi igranje u Europi. Izazov veliki, tvrd je protivnik bio Lokomotiva koji je i dobro vođen."


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.