Sport

Nogomet, Serie A

Berlusconi: Balotelli je bio 'pokvarena jabuka'

Berlusconi: Balotelli je bio 'pokvarena jabuka'

"Za dvije godine finale Lige prvaka igra se u Milanu, sanjam vidjeti moju momčad u toj utakmici", kazao je Silvio Berlusconi

Predsjednik Milana Silvio Berlusconi otkrio je kako nikad nije želio Marija Balotellija u klubu. "Sjećam se da je kupljen protiv mog savjeta" kazao je Berlusconi u Gazzetti dello Sport.

"U svlačionici više nema 'pokvarene jabuke', imamo pravi temelj, sad su tu pravi igrači poput Meneza, Honde, El Shaarawyja, De Jonga, Torresa", kazao je Milanov predsjednik

Balotelli je proveo 18 mjeseci u Milanu koji je prošle sezone završio na osmom mjestu u Serie A. Ćudljivi napadač prodan je ovog ljeta Liverpoolu za 20 milijuna eura.

Zanimljivo, Berlusconi u momčadi nije želio ni Carlosa Teveza, kojeg je Juventus prošle godine doveo iz Manchester Cityja, a Argentinac je zablistao ove sezone u dresu Torineza. "Nikad nismo razmatrali njegovo dovođenje", kazao je Berlusconi na tu temu.

Predsjednik u čijoj je eri Milan pet puta bio europski prvak, teško može podnijeti da njegov voleni klub više nije među vodećima u Europi, pa čak ni u Italiji, gdje su glavni Juventus i Roma.

"Želimo ponovno pobjednički Milan. U prethodnim sezonama otišao je poneki izvrstan igrač, vjerojatno i našom pogreškom. Ove godine intervenirao sam za vrijeme prijelaznog roka. Moramo čekati i vjerovati. Obnovili smo momčad, više nego Juventus i Roma, Naš cilj je vratiti se u Europu pa ponovno postati klub koji je u glavnoj ulozi", dodao je Berlusconi koji je otkrio svoju želju:

"Finale Lige prvaka u 2016. igra se u Milanu. Zašto ne sanjati da ćemo mi biti u tom finalu. Čestitam Carlu Ancelottiju koji je ponovno osvojio naslov, ovaj put s Realom. Bio nam je savjetnik u prijelaznom roku, kazao nam je svoje mišljenje o Diegu Lopezu, Alexu i Menezu."

S obzirom na probleme s pravosuđem i svim aferama koje su ga pratili, i ne čudi da Berlusconi u posljednje vrijeme nije dolazio na Milanove utakmice, što je u neka bolja vremena, bilo nezamislivo. "Milan je uvijek moja okupacija, bez obzira što me nije bilo u Milanelllu. Sad imam više vremena, u klubu je ponovno dobro ozračje, stigao novi trener. Inzaghiju bih dao osmicu. Na početku smo nove ere, tek stvaramo našu prepoznatljivu igru. Još je prerano da ocjenjujem momčad, ali dao bih im sedmicu za ohrabrenje, broj s Menezovog dresa", kazao je Berlusconi i otkrio tko će ga jednog dana naslijediti na predsjedničkoj funkciji i nije išao dalje od obitelji.

"Moja kći Barbara uvijek je jako uključena u zbivanja u klubu, strastveno prati sve što se događa. Biti predsjednik nogometnog kluba najbolji je posao na svijetu."


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.