Sport

Nogometni mercato

Brozović korak bliže Arsenalu

Brozović korak bliže Arsenalu

"Nakon utakmice sa SAD-om u Londonu, mnogo ćemo više znati o budućnosti Brozovića. Tamo ću obaviti razgovore s predstavnicima kluba", kaže Brozovićev agent za Goal

Marcelo Brozović i u Osijeku je bio pod budnim okom predstavnika brojnih klubovima. A svoje su mjesto na tribinama osječkog Gradskog vrta našli skauti Arsenala, koji su bili vidno zadovoljni posljednjem reprezentativnom predstavom Dinamovog veznjaka.

Veznjak Dinama već je dulje vrijeme na meti nekolicine inozemnih klubova, a Arsenal se već tjednima spominje kao potencijalna destinacija modernog veznjaka. Čini se kako bi cijela priča već sljedećeg mjeseca mogla dobiti nastavak.

Hrvatska će se 12. studenoga u Londonu sučeliti SAD-u, a tih bi se dana pregovori Dinama i Arsenala trebali dodatno "zakuhati".

"Ti će dani biti vrlo zanimljivi, nakon te utakmice mnogo ćemo više znati o budućnosti Marcela Brozovića. Osobno putujem u London, tamo ću obaviti i nekoliko razgovora s predstavnicima engleskih klubova. Da, među njima i razgovore s predstavnicima Arsenala", kazao je za Goal Miroslav Bičanić, agent Marcela Brozovića.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.