Sport

Nogometni mercato

Wenger za Brozovića nudi 8,5 milijuna eura?

Wenger za Brozovića nudi 8,5 milijuna eura?

Arsenal se zanimao za Khediru i Rabiota, ali najbliži dolasku im je Dinamov veznjak Marcelo Brozović

I Arsenal se uključio u utrku za hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem. Topnici prema pisanju engleskih medija, za Dinamovog igrača nude 8,5 milijuna eura.

Igračev zastupnik Miroslav Bičanić za Goal je izjavio kako je razgovore o Brozovićevom prelasku u Arsenal ostavio za studeni, kada će Hrvatska igrati protiv SAD-a na Craven Cottageu.

Prvi razgovori obavljeni su prošli tjedan, a Arsenal želi pomrsiti račune Interu koji je također zainteresiran za 21-godišnjeg Brozovića. Talijani su ponudili manje, oko 4,5 milijuna eura, gotovo dvostruko manje nego Arsenal.

Arsene Wenger želio bi Brozovića na mjestu povučenog razigravača, koji bi mogao pomoći i u obrambenim zadacima. Na toj poziciji Londončani su gledali i PSG-ovog Adriena Rabiota, no mladi francuski reprezentativac praktički je dogovorio prelazak u Romu. Arsenalu je najveća želja Realov veznjak Sami Khedira, no izglednije je da će njemački reprezentativac prijeći u Chelsea. Wengeru treba i pojačanje u obrani, pa su mu zanimljivi Virgil van Dijk iz Celtica i Andy Robertson iz Hull Cityja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.