Sport

Nogomet, Primera

Primera: Mandžukić zabio u pobjedi nad Granadom

Primera: Mandžukić zabio u pobjedi nad Granadom

Atletico Madrid stigao je u 19. kolu španjolske Primere do nove pobjede, Madriđani su pogocima Mandžukića i Raula Garcije sa 2:0 svladali Granadu, piše Goal.com.

Diego Simeone je od prve minute na travnjak poslao Mandžukića i Torresa, no Atletico se u prvih 20-ak minuta nije uspio nametnuti na terenu. Granada je kroz kontranapade, ali i prekide bila vrlo opasna.

Domaćin se mučio sve do 34. minute kada su sretno i spretno stigli do pogotka. Mandžukić je povukao kontranapad, Torres ubacio s lijeve strane, a Sissoko evidentno na petercu povlačio Godina. Sudac je pokazao na bijelu točku, a Mandžukić bio vrlo siguran. I pogodio za 1:0.

Domaći su nogometaši nakon (ne)zasluženog vodstva pojačali ritam, te sve ozbiljnije počeli stizati pred vrata Granade. Uskoro je klizećim startom zaprijetio i Torres, no Oier je bio spreman.

Madridski Atletico u prvom poluvremenu nije briljirao, dapače igrači Diega Simeonea bili su dominantni samo u završnih 15-ak minuta. No, Atletico je i uz slabiju predstavu na odmor otišao s pozitivnih 1:0...

Nastavak je, pak, potpuno protekao u dominaciji Atletica. Istina, rojiblancosi nisu imali mnoštvo prigoda, ali su imali više od igre. I čitav niz ubačaja s oba boka koje su gostujući braniči na vrijeme "čistili".

Igra Atletica postala je ulaskom Griezmanna još tečnija, omaleni Francuz često je radio pomutnju u zadnjoj liniji gostiju. U 69. minuti Griezmann je opasno tukao, ali vratar Oier bio je na mjestu.

Mario Mandžukić napustio je igru u 84. minuti, a hrvatski je napadač također za svoju partiju dobio veliki pljesak na Vicente Calderonu. Zamijenio ga je Raul Garcia. To se pokazalo sjajnim potezom, Raul Garcia je ubrzo pogodio za 2:0...

Arda Turan dugo je lomio svoje čuvare na desnoj strani, a onda ubacio prema petercu gostiju. Najviši u skoku bio je Raul Garcia koji je uz mnogo sreće osigurao Atleticu novu pobjedu.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.