Sport

Nogomet, Liga prvaka

David Luiz se ispričao zbog proslave gola

David Luiz se ispričao zbog proslave gola

U produžecima je prvo tragičar, a zatim veliki junak PSG-a bio Thiago Silva, no da bi uopće Parižani do tamo stigli, najzaslužniji je David Luiz koji je pogotkom glavom u 86. minuti izjednačio 1:1 iz prve utakmice. I to samo pet minuta nakon gola za vodstvo bluesa. Jedan od dvojice brazilskih heroja gostiju bio je presretan nakon utakmice i prolaska u četvrtfinale.

"Jako sam sretan. Bilo je teško kada smo ostali bez Ibrahimovića, jednog od naših najboojih igrača, no pokazali smo karakter. Pokušali smo igrati nogomet i biti učinkoviti. I kada smo primili drugi pogodak, pogledali smo se te smo i dalje vjerovali. Pohvalio bih i naše navijače. Ovo je bilo sjajno, za naš klub i za naš grad. Sretan sam što smo prošli dalje u Ligi prvaka koja je tako zahtjevna," pričao je ushićeni David Luiz nakon dvoboja.

"Mislio sam da moj igrački ciklus završava u Chelseaju, no onda sam dobio sjajnu priliku doći u PSG. Bila je to sjajna prilika da nastavim karijeru i nisam ju mogao propustiti, iako sam bio sretan u Chelseaju. Rekao sam sebi prije utakmice, neću slaviti pogodak ako zabijem, no bilo je toliko emocija u meni da se nisam mogao kontrolirati. Hvala i Chelseajevim navijačima na podršci te im se ovim putem ispričavam što sam slavio pogodak jer su me preplavile emocije."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.