Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho: Hoću li se rukovati s Wengerom? Nije važno...

Mourinho: Hoću li se rukovati s Wengerom? Nije važno...

Uoči nedjeljnog okršaja Chelseaja i Arsenala glavna je tema odnos Josea Mourinha i Arsenea Wengera. Koliko god njih dvojica spuštaju tenzije.

"Ja ga ne doživljavam kao svog suparnika, ne osjećam se tako. On je trener velikog kluba u gradu u kojem radim i živim i imamo iste ciljeve. Zbog toga uvijek postoji malo rivalstvo, ali ne vidim Wengera drugačije nego Atleticovog trenera dok sam radio u Realu", rekao je Mou.

Ali prošle ste se sezone i fizički sukobili uz aut-liniju!?

"Ne, nismo. I ne želim opisivati taj događaj."

Hoćete li se rukovati s njim?

"Nije važno. Važna je jedino utakmica."

"Ne ponosim se učinkom protiv Wengera, uspjeh je pobijediti u nedjelju, a ne 12 prijašnjih utakmica s Arsenalom. Ne gledam brojke i prošlost."

Hoće li navijači zviždati Fabregasu?

"Iskreno: ne znam. I ne brine me to. Lampard je igrao na Stamford Bridgeu bez ikakvih problema, bio je dobro primljen. Ne vidim razloga da se isto ne bi dogodilo Cescu na Emiratesu. A on je jedan od igrača koji se zna nositi i s lošijim reakcijama publike..."

Hoćete li zadržati Hazarda?

"Pa čovjek je sad potpisao novi ugovor! Nismo mu uperili pištolj u glavu! Voli Chelsea, sviđa mu se momčad, liga, obvezao se ostati s nama vrlo dobrim novim ugovorom i ne mislim da ga zanima odlazak. Briga me za Zidaneove komentare i Realov interes. Koliko vrijedi Eden? Dobro pitanje, ja imam svoju procjenu..."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.