Sport

Nogomet

Gerrard: Real me je naveo na odlazak

Gerrard: Real me je naveo na odlazak

Bivši kapetan Liverpoola Steven Gerrard tvrdi da je već u studenom nakon utakmice protiv Reala znao da će napustiti klub.

Naime, tu utakmicu Lige prvaka na Santiago Bernabeuu je legendarni kapetan redsa završio na klupi. Već u siječnju je Gerrard je poručio da odlazi u Los Angeles Galaxy.

"U to vrijeme sam počeo razmišljati o budućnosti jer mi je Rodgers davao signale da mu više nisam toliko potreban. Govorio mi da me mora odmarati jer ne mogu igrati tri utakmice tjedno zbog umora i slične stvari", rekao je Gerrard pa dodao:

"Ali ta situacija s Realom je jedinstvena jer sam želio igrati. Na klupi sam bio slomljen. Ta me utakmice navela na odluku da je vrijeme za novu avanturu."

U glavi Gerrard još uvijek i utakmica protiv Chelseaja u kojoj se poskliznuo i tako plavcima otvorio put do pobjede, a Liverpool zatvorio put do naslova.

"Poskliznuo sam se u nezgodnom trenutku. To je bio okrutno iskustvo za mene. Nema dana a da ne pomislim na taj trenutak. Bi li stvari nakon toga bile drugačije? Možda bi, ne znam", zaključio je Gerrard.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.