Sport

Nogomet

Trener LA Galaxyja: Gerrard će završiti kao trener Liverpoola

Trener LA Galaxyja: Gerrard će završiti kao trener Liverpoola

Steven Gerrard je ovoga ljeta napustio Liverpool i otišao na sjevernoamerički kontinent gdje je zaigrao za momčad LA Galaxyja.

Trener Galaxyja, Bruce Arena, je pun hvale za bivšeg kapetana redsa i uvjeren je da ga u budućnosti čeka svijetla trenerska karijera.

"Njegov sljedeći korak nakon igračke karijere je da bude trener, nema nikakvih sumnji. Veoma je studiozan u vezi svega što se događa," rekao je Arena, a potom je nastavio:

"Pričali smo o tome što je radio u Liverpoolu pa smo uspoređivali bilješke. Ne nam gdje će otići raditi kao trener, ali sumnjam da će to biti Galaxy. Nadam se barem da neće biti dok sam ja još uvijek ovdje," našalio se Amerikanac.

"Mislim da bi se mogao vratiti u Englesku, a vi sami zaključite gdje bi naposljetku mogao završiti."

"Posjetio sam ga u Liverpoolu prije nego je stigao u Los Angeles. Iznenadio sam se koliko je puno znao o našoj momčadi. Kada je došao krajem srpnja znao je sve. Znao je ime svakoga igrača kojeg je susretao po prvi puta i znao je sve njegove kvalitete. Njegov je prelazak protekao tako glatko da je to smiješno."

"Da ne igra nogomet bio bi uspješan u bilo čemu. Mogao je biti profesor. Napravio je jako dobru odluku kada je postao nogometaš, ali on je jako oštrouman dečko."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.