Sport

Košarka

Repeša napušta Cedevitu!

Repeša napušta Cedevitu!

Iako se prije nekoliko dana činilo da je Jasmin Repeša sve dogovorio s čelnim ljudima Cedevite te da ostaje na njezinoj klupi i treću godinu, očigledno je iz Milana stigla nemoralna ponuda koja se nije mogla odbiti (navodno više od pola milijuna eura).

Talijanski mediji pišu kako je hrvatski stručnjak dogovorio sve uvjete i dolazi umjesto Luce Banchija, a Repeši je to i novi povratak na Apeninski poluotok gdje je već vodio Fortitudo Bolognu, Virtus Romu i Benetton Treviso.

Inače, bivši hrvatski izbornik sa Cedevitom je posljednje dvije sezone bio u dva finala ABA lige te je osvojio dvije domaće dvostruke krune.

Cedevita je dobila i odštetu no o točnom iznosu je teško špekulirati, a dok hrvatski prvak ne pronađe novo trenersko rješenje momčad će voditi Veljko Mršić koji je na tu funkciju uskakao i kada je Repeša zbog zdravstvenih problema bio odsutan.

'Priznajemo da smo u početku bili iznenađeni željom našeg trenera da pronađe novi klub. Repeša je to objasnio s odličnom ponudom bogate Olimpije Milano i novim izazovima. Mi mu, naravno, ne želimo stajati na putu ako je to njegova odluka, stigli smo do sporazumnog dogovora na obostrano zadovoljstvo. Posao će biti realiziran u slijedećih nekoliko dana', rekao je predsjednik KK Cedevite Mladen Veber.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.