Sport

Istraga zbog utaje poreza

Zdravko Mamić: Vratit ću se do nedjelje, danas moram mamu voditi na kupanje

Zdravko Mamić: Vratit ću se do nedjelje, danas moram mamu voditi na kupanje

Zdravko Mamić obratio se novinarima povodom istrage koju je jutros protiv njega i njegovog brata pokrenuo USKOK. Mamić je novinare pozvao u Sloveniju u Moravske Toplice gdje se nalazi, zajedno s bratom, na pripremama s Dinamom.

Izvršni predsjednik Dinama demantirao je optužbe koje mu se stavljaju na teret kazavši da se utaja poreza nije dogodila, da su optužbe lažne te da sve ovo nameće politika.

Dodao je kako je ovo politički progon instruiran od samog političkog vrha, počevši od premijera naniže.

'Najkasnije u nedjelju se vraćamo u Zagreb, odmah nakon posljednje utakmice na pripremama. Ne znam što je u ovom slucaju hitno', kazao je Mamić.

'Konzultirao sam se s odjetnicima i nije mi rečeno da se vratim. Kada mi se naredi da se vratim ja ću se vratiti u Hrvatsku. Ja ne bježim nitko to još nije zatražio. Danas imamo utakmicu i neću napustiti svoje trupe. Tu je i moja mama, moram je popodne voditi na kupanje', dodao je.

Ovo je isključivo nešto što je zagurala i tražila politika da se napravi prema meni i mom bratu i postizanju njihovih planova i ciljeva.

''Bio sam gost na lokalnoj televiziji gdje sam govorio o zloupotrebi politike osvrnuvši se na izmišljenu aferu oko Šukera i onda sam na kraju emisije rekao ''Ako me u međuvremenu ne uhapse ili ne ubiju''. Ja sam to dosad govorio mnogo puta jer mene i moju obitelj godinama teroriziraju'', kazao je Mamić novinarima.

''Kada sam govorio o liku i djelu bivšeg ministra Jovanovića nisam ni došao kući već su me uhapsili. Dok se krstio moj unuk ja sam završio na hitnoj i operirao žuč. Druga stvar je bila kad su me uhapsili nakon utakmice Dinamo - Malmo''.

''Za djelo sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti opet sam proveo noć u zatvoru. Dva puta sam završio u zatvoru i jednom pod nožem i danas sjedim ispred vas kad sam oba puta pravomoćno oslobođen'', rekao je Mamić.

Opširnije pročitajte na n1info


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.