Sport

Nogomet

Luis Enrique: Želimo da Pedro ostane

Luis Enrique: Želimo da Pedro ostane

Uoči prve utakmice Španjolskog superkupa protiv Athletica iz Bilbaa, Barcelonin trener Luis Enrique najprije je morao odgovarati na pitanje o Pedru:

"Mi želimo da ostane, ali situacija je teška. Hoće li biti u sastavu? Ne znam, rano je. Dva dana prije utakmice nije trenirao zbog problema sa zadnjom ložom. Nije mu lako: želi ostati, ali želi i više igrati, a ja ću uvijek u momčad stavljati najbolje igrače koje imam."

Pedro je zamjerio sportskom direktoru Robertu Fernandezu što je izletio s tvrdnjom da napadač želi otići neposredno prije utakmice sa Sevillom. No, trener se nije htio upuštati u raspravu o tome.

Osvrnuo se potom na Uefin izbor za igrača sezone. Među završnom trojicom su Ronaldo, Messi i Suarez, Enrique se s tim ne slaže...

"Tko je odlučio da Neymar nije među kandidatima?! Trebali su u završnici ostati Neymar, Luis Suarez i Messi!"

Kako je Iniesta?

"Dobro. Dobio je udarac u prepone i zato sam ga izvadio iz igre u utorak, ali trenira normalno."

"Sezona je duga, a s obzirom na naše lanjske uspjehe, bit ćemo lovina svima. A da biste osvajali trofeje, morate biti dobri i u obrani i u napadu. Drago mi je što smo bili dominantni protiv Seville. Šesterostruka kruna? Gledam samo utakmicu s Athleticom..."

A javnosti se obratio i Sergio Busquets:

"Nakon teške utakmice u Gruziji znamo da će biti vrlo zahtjevno i u Bilbau, ali nema isprika, moramo opet biti na najvišem nivou. Protiv Seville načinili smo previše pogrešaka, taktičkih i individualnih. Događalo nam se to i u pripremnim utakmicama i točno je da se moramo popraviti jer takvi primljeni golovi mogu biti vrlo skupi. Messi? On je naš vođa! Jako je teško biti najbolji, ali on to jest i kao takav puno radi za momčad."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.