Sport

Nogomet, Premiership

Evin bivši dečko: Carneiro je spavala s igračem Chelseaja

Evin bivši dečko: Carneiro je spavala s igračem Chelseaja

Eva Carneiro posljednjih tjedan dana puni novinske stupce u Velikoj Britaniji, a razlog je njezin okršaj sa Joseom Mourinhom. Atraktivna šefica liječničkog tima Chelseaja naljutila je Portugalca u utakmici protiv Swanseaja kad je u završnici utakmice krenula pružiti pomoć Edenu Hazardu.

Special Onea taj potez je toliko razbjesnio da je Carneiro odlučio maknuti s klupe za današnji okršaj s Manchester Cityjem. Kako je posljednjih dana privlačila pažnju, u javnost su izašle pojedinosti iz njezinog privatnog života, a za to se pobrinuo njezin bivši dečko Rupert Patterson-Ward, koji je odlučio razotkriti njezinu nepoznatu stranu.

"Ova žena mi je uništila život. Eva bi izlanula da je spavala s jednim od igrača Chelseaja usred žućne rasprave. To je rekla da se osjećam loše, ne vjerujem da je to istina", rekao je Patterson-Ward za The Sun i dodao:

"Ponosna je na to što je popularna među igračima. Eva voli pozornost, jako je seksualna žena i mnogi ne znaju kakva je zapravo. Nemilosrdna je i dobije što god poželi."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.