Sport

Nogomet, Premiership

Jose Mourinho: Sviđa mi se Bilić još otkako je vodio Hrvatsku, mogli bismo biti prijatelji

Jose Mourinho: Sviđa mi se Bilić još otkako je vodio Hrvatsku, mogli bismo biti prijatelji

Jose Mourinho nije zadovoljan na kakav su senzacionalan način mediji popratili incident u kojem je mladića gurno s bicikla. Navodno su ga dvojica tinejždera pratila 20 minuta, otkada je izašao iz kuće i uporno prekidali njegov privatni poziv.

"Od mene nećete dobivati dobre i zabavne naslove", rekao je Jose Mourinho i nastavio: "Ponašat ću se prema vašim šefovima jednako kao što se oni prema meni. Nema poštovanja! Ne govorim o nogometu. Na nogomet mogu prihvatiti kritike, čak i one glupe. Ali moj privatni život i glupe stvari koje izvlačite na svjetlo dana, to mi se ne sviđa. Sada ćemo imati malo drugačiji odnos."

52-godišnjak smatra da su obožavatelji bili prenapadni, a za ovaj incident dobio je potporu i kluba.

"Znamo za dva nedavna događaja kada je Jose bio sniman. Jose shvaća zakone vezane uz snimanje na javnim mjestima, ali dva tinejždera su ga pratili i stalno prekidali privatni razgovor. Takvo ponašanje ni on ni klub ne smatraju odgovornim.", rekao je glasnogovornik kluba i istaknuo: "Jose je uvijek lijepo pričao o tome kako ga javnost prihvaća u Londonu, ali i on i klub ova dva zadnja slučaja smatraju prenapadnim."

Chelsea je imala vrlo loš početak sezone i u Ligi prvaka i u Premier ligi. Neki su igrači sami preuzeli odgovornost, no Mourinho i dalje vjeruje u sklad momčadi.

"Ne znam, znam samo da je momčad uvijek skupa, igrači su uvijek tu jedni za druge", rekao je Portugalac i dodao: "Igrači su se pokazali kao pravi muškarci i preuzeli odgovornost na sebe, i sami su javno izjavili da su sami odgovorni za loš početak sezone."

Sljedeći ispit je utakmica protiv West Hama, na čelu kojeg je Slaven Bilić. Za razliku od Mourinha i njegovih plavih, West Ham i Bilić su imali odličan početak sezone pa se sada nalaze među prva četiri kluba.

"Kao trener, jako mi se sviđa", istaknuo je Mourinho i dodao: "Još otkad je vodio hrvatsku reprezentaciju, preko Besiktasa pa sve do West Hama, stvorio sam dobru sliku i ideju o njemu. Kao osobu ga ne poznam baš dobro, ali imam osjećaj da bismo mogli biti prijatelji."


"U Premier ligi imaš 38 utakmica, a to znači puno bodova. Danas izgubiš, sutra pokušaš pobijediti", naglasio je Portugalac: "U ovom trenutku u Premier ligi se ne bojim izgubiti. Igrat ćemo normalno."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.