Sport

Nogomet, Liga Prvaka

LP: Modrić i Kovačić u Šahtaru po iskupljenje za El Clasico

LP: Modrić i Kovačić u Šahtaru po iskupljenje za El Clasico
Real Madrid

Nakon što su jučer prolaz u osminu finala Lige prvaka osigurali Barcelona i Bayern danas se nastavlja to elitno natjecanje s utakmicama u skupinama A, B, C i D.

Utakmica koju ćete moći pratiti na Drugom programu HRT-a je susret između Šahtara i Real Madrida. Naravno to je za nas najzanimljiviji susret zbog naših reprezentativaca koji igraju u tim klubovima.

Luka Modrić i Mateo Kovačić još se oporavljaju od teškog poraza u El Clasicu od Barcelone, ali ako se netko može oporaviti nakon takvog poraza je skupina igrača koja igra u Kraljevskom klubu.

S druge strane u Šahtaru, za koji igraju Darijo Srna i Eduardo da Silva, nada se da će iskoristiti krizu Reala i uspjeti se osvetiti za težak poraz na početku Lige prvaka kad su Madriđani slavili s 4:0. Nažalost kapetana hrvatske reprezentacije Srnu nećemo gledati u današnjem ogledu zbog žutih kartona.

U toj istoj skupini A večeras će put prema nastavku natjecanja tražiti i PSG koji gostuje kod Malmöa.

Najzanimljivije će biti u skupini B gdje čak sve četiri momčadi imaju šansu da prođu u osminu finala. Manchester United ugostit će nizozemski PSV koji je u prvom susretu slavio s 2:1, dok će Wolfsburg u Moskvi pokušati ponoviti rezultat iz prve utakmice.

Susret između Šahtara i Real Madrida pratite od 20.45 na HRT 2.

Hrt.hr/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.