Sport

Nogometni mercato

Ivo Pinto od ponedjeljka i službeno igrač Norwicha

Ivo Pinto od ponedjeljka i službeno igrač Norwicha

Ivo Pinto u ponedjeljak će postati novi igrač Norwich Cityja. Tu više nema nikakve dvojbe, cijeli će transfer biti potpisan i potvrđen u jutarnjim satima. Portugalski branič već se gotovo pet dana nalazi na istoku Engleske, a danas je svjedočio i pobjedi (1:0) svoje nove momčadi nad Southamptonom.

Proteklih dana iz Norwicha nisu curile nikakve informacije, no onda je danas konačno stigao "bijeli dim". Ivo Pinto prošloga je tjedna uspješno obavio liječnički pregled, ali je problem predstavljao Engleski nogometni savez. Tamošnji su uredi proteklih dana bili zatvoreni, a kako je prijelazni rok i službeno započeo tek jučer (početkom nove kalendarske godine) nije bilo razloga za nikakvu žurbu.

Ivo Pinto neočekivano je morao i Novu godinu proslaviti u Norwichu, ali se i pomalo upoznati s novom radnom okolinom. Engleski FA tako će u ponedjeljak dobiti sve potrebne papire, pa potvrditi ovaj transfer. No, to će se nekoliko sati prije dogoditi na službenim stranicama Dinama i Norwicha koji su proteklih dana puno komunicirali. Tako i usuglasili kako će transfer Ive Pinta na svojim stranicama potvrditi u ponedjeljak ujutro.

Dinamo će za portugalskog braniča inkasirati tri milijuna eura, a ta bi svota mogla narasti na četiri milijuna ispune li se i razni bonusi. A modri su već u aktivnoj potrazi za novim desnim braničem...

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.