Sport

Nogomet, Primera

Cristiano Ronaldo se ispričao suigračima zbog svoje eksplozije nakon Atletica

Cristiano Ronaldo se ispričao suigračima zbog svoje eksplozije nakon Atletica

Cristiano Ronaldo se uoči treninga u ponedjeljak ispričao svojim suigračima te je pokušao razjasniti svoje izjave nakon poraza u derbiju protiv Atletico Madrida, doznaje Goal.

Nakon otprilike 40 sati poslije derbija, igrači Reala su se sastali na treningu u ponedjeljak. Zinedine Zidane je nakon slobodnog dana svojim igračima zakazao trening u 11 sati, a puno se toga izdogađalo od posljednjeg sučevog zvižduka na Santiago Bernabeuu do ponedjeljka ujutro.

Većina toga je bila negativna, a puno toga ima veze i s Ronaldovom eksplozijom nakon utakmice.

"Da su svi igrali dobro kao ja, možda bi i bili prvi," rekao je Ronaldo. Međutim, puno je tu kritika išlo i na račun klupskog liječničkog tima, njihove pripreme u predsezoni i trenutne igre momčadi. Opće mišljenje nakon svega toga je da je Ronaldo, u pokušaju da istakne svoje nastupe, pokazao aroganciju i nepoštivanje svojih suigrača.

Ronaldo je odmah u subotu navečer pokušao objasniti kako su njegove izjave izvađene iz konteksta, unatoč tome što je bio prilično jasan. No ponedjeljak je bio dan kada se Ronaldo morao ponovno sastati sa svojim suigračima i pogledati u oči one koje je očigledno omalovažavao, samo 36 sati ranije.

A Goal je shvatio da se uoči treninga, Ronaldo pokušao opravdati u svlačionici, tvrdeći da se "jednostavno loše izrazio" i da nije želio "naljutiti nikoga od suigrača".

Bez sumnje, mostovi među igračima u svlačionici Reala će ponovno morati biti spojeni, a ovo je svakako bio dobar početak teškoga tjedna. U srijedu ih čeka utakmica s Levanteom bez Marcela, Sergija Ramosa, Danija Carvajala, Garetha Balea, Karima Benzeme, a možda i Pepea. Potom slijedi utakmica s Celtom, a onda i okršaj u Ligi prvaka s Romom.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.