Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Zidane: Navijači zvižde Ronaldu jer ga vole

Zidane: Navijači zvižde Ronaldu jer ga vole

"Možda nešto promijenimo, a možda nastavimo s istom igrom, vidjet ćete sutra. Ideja nam je da demonstriramo napadačku snagu," ovim je riječima Zinedine Zidane započeo konferenciju za medije uoči uzvratne utakmice Lige prvaka Real Madrida i Rome.

"S pritiskom da moramo osvojiti Ligu prvaka se nosimo jako dobro. Jedino što mi stvarno moramo napraviti je dobiti sutrašnju utakmicu. Naravno da je Liga prvaka uzbudljiva, ali moramo se usredotočiti na utakmicu s Romom. Ljudi su uvjereni da će nam biti jednostavno, bit će to teška utakmica. Ne razmišljam uopće o tome je li sezona loša ili uspješna. Idem dan po dan, to mi daje snagu."

"James nema problema s kondicijom, on je predan igrač koji trenira jako dobro. Ali promjene se moraju praviti. Meni je najvažnije da on na terenu daje sve od sebe, ali uvijek ću tražiti više od njega jer je jako talentiran. Ista je stvar i s puno drugih igrača. Sve je bolji i to stalno pokazuje na terenu."

"Ja sam trener i ja želim Cristiana u momčadi. I meni su zviždali kao igraču, puno je igrača to proživjelo. Igrači jednostavno uvijek žele više od igrača, ali to je dobro i za samog igrača. Navijači vole one kojima zvižde, a dokaz je puni stadion."

"Roma je dobra momčad, ali ja sam koncentriran na svoje igrače i na ono što mi radimo. Znamo da nas čeka teška utakmice. Ako moram nekoga izdvojiti, onda bi to bio njihov napad - imaju jako dobre igrače u napadu."

"Bale je spreman za igru, a tko god bude zaigrao - on ili Lucas Vazquez će imati isti zadatak. Vidjet ćemo još sutra, ali plan je isti: braniti se kada lopta nije u našem posjedu, a naškoditi im kada imamo loptu. Teško će mi biti izabrati igrače, ali je bolje kada su svi na raspolaganju."

Real Madrid je u Rimu slavio s 2:0, ali Roma se ne predaje, a u korist im ide i sjajna forma iz domaćeg prvenstva gdje su nanizali sedam uzastopnih pobjeda.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.