Sport

Nogomet, Europa liga

Pušnik: Lavovski smo se borili

Pušnik: Lavovski smo se borili

Hajduk je protiv Makabija u 90 minuta nadoknadio 2:1, no nakon produžetaka, a onda i penala ipak na kraju ispao. Trener Bijelih Marijan Pušnik bio je neutješan, ali i odmah pokušao objektivno sagledati stvari.

"Čestitke momcima, bila je to jako dobro odigrana utakmica. Momci su se lavovski borili, a posebno hvala navijačima koji su nas bodrili do posljednjeg trena. Jedanaesterci su uvijek lutrija, danas su Izraelci eto bili bolji... Ništa, moramo dignuti glave gore jer Makabi je velika momčad", rekao je Pušnik pa dodao:

"Znamo da smo na pravom putu. Tek smo počeli raditi prije nešto manje od tri mjeseca. Mislim da će biti dobra sezona, ići ćemo sve bolje i bolje."

Pušnik nije htio poraz sagledavati u smislu godina, točnije činjenice da najstariji igrač Hajduka ima tek 26 godina.

"Nema veze što smo mlada momčad. Tko god da igra mora se boriti za grb Hajduka. Bez obzira je li to mladi ili stari igrač. Danas nažalost nema prevelike filozofije. Ispali smo i sada trebamo dići glave gore. Idemo dalje u prvenstvu i nastaviti raditi."

Na trenera se nadovezao i Nikola Vlašić.

"Uvijek nam malo fali i mislili smo da će nam Bog sada vratiti. Razočaranje je veliko, želimo ovo što prije zaboraviti. Tjednima ćemo vrtjeti film u glavama", rekao je Vlašić pa dodao:

"Pobijedili smo kvalitetnog protivnika, ali jedanaesterci su lutrija. Hajduk može puno, kada igramo svi zajedno i ofenzivno i defanzivno. Publika je bila savršena. Grčevi su nas hvatali nakon 90 minuta, ali oni su nas nosili u tih dodatnih 30 minuta."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.