Sport

Hrvatski nogometni kup

Burić: Za Dinamo ne treba dodatna motivacija

Burić: Za Dinamo ne treba dodatna motivacija

Pred nama je nogometna trilogija Hajduka i Dinama. Večeras će Bijeli i Modri na Poljudu odgrati prvu utakmicu polufinala domaćeg Kupa, u nedjelju je u Splitu redovno prvenstveno kolo, a 6. travnja je uzvrat Kupa na Maksimiru.

"Atmosfera je u svlačionici dobra, a to je najbitnije za ovakve utakmice gdje će stadion sigurno biti pun", poručio je trener Hajduka Damir Burić i dodao:

"Protiv Dinama nikad ne treba igračima dodatna motivacija i to je najlakši dio priprema. Igrači su dobro upoznati s kvalitetom protivnika, a mi moramo raditi najviše na taktičkom djelu i tu će odlučivati samo nijanse", rakao je Burić.

Burić smatra da Dinamo u važnim utakmica daje najviše...

"Oni su u dosadašnjim utakmicama baš protiv jakih protivnika davao najviše i pokazao svoje pravo lice, bili su kompletni i igrali su dobro. Protiv slabijih malo su varirali u formi i sastavu", poručio je trener s Poljuda.

U prvenstvu zagrebački je klub napravio veliku razliku pa je parktički klubu s Poljuda ovo jedina šansa da dođe do trofeja u ovoj sezoni.

"To nam je jako bitna utakmica. Dvije su utakmice i moramo iz toga izači kao pobjednici kako bi prošli dalje u Kupu, koji je poseban sam po sebi, a ove dvije utakmice pokazat će hoće li dalje ići bolji". zaključio je Damir Burić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.