Sport

Hrvatski nogometni kup

Hrvatski nogometni kup: Hajduk bez četvorice protiv Dinama

Hrvatski nogometni kup: Hajduk bez četvorice protiv Dinama

Atmosfera u momčadi Hajduka pred uzvratnu utakmicu polufinala Kupa protiv Dinama je dobra, igrači čekaju tu utakmicu zbog čega će se svi mobilizirati, najavio je to danas na konferenciji za medije na Poljudu trener "bilih" Damir Burić, dodavši kako se neće predati i da sve dok igraju vjeruju u podvig.

Podsjetio je da Dinamo ima dva gola prednosti zbog čega su favoriti, ali se zbog toga igrači Hajduka neće tek tako lako predati.

"Kada odradimo trening znat ćemo s čime raspolažemo i kakvo nam je stanje s igračima. Vjerujem da ćemo do tada biti u boljoj poziciji što se sastava tiče nego što smo bili u ogledu na gradskom derbiju protiv Splita. Zbog udarca u koljeno upitan nam je Nicolas Velez, a s njim i Jefferson de Jesus Santos. Sigurno neće igrati Ohandza, Bencun, Roguljić i Juranović. Sve će nam biti jasnije na drugom treningu", kazao je Burić.

Upitan što očekuje na utakmici i kako će posložiti igru s obzirom na veliku prednost Dinama, Burić je rekao da će Hajduk igrati svoju igru i to igru u kojoj dominiraju s loptom, pokušavajući posjedom pritisnuti igru. Izjavio je i da imaju dobre pojedince u napadu, da vjeruje u svoje momke i da će motivacija biti na vrhuncu. "Očekuje nas teška utakmica, moramo se dobro postaviti taktički", dodao je Burić.

Poručio je i kako utakmicu treba dobro otvoriti, a uz to se sve stvari moraju posložiti. Trener Burić drži kako igra Hajduka prema naprijed mora biti konkretna, a igrači učinkoviti. "U zadnja dva derbija smo pokazali dva lica, a istina je negdje u sredini. Protiv Dinama smo dosta puta pokazali pravo lice. Bilo bi najljepše kada bi prošli dalje, sve ostalo su špekulacije. Znamo da je prednost na strani Dinama, imamo mladu, perspektivnu i karakternu momčad koja će se boriti do kraja", kazao je.

Uzvratna utakmica polufinala Hrvatskog nogometnog kupa igra se na stadion Maksimir u srijedu u 17,30 sati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.