Sport

Košarka, Euroliga

Euroliga: Cedevita dočekuje Zvezdu

Euroliga: Cedevita dočekuje Zvezdu

Cedevita večeras igra posljednju euroligašku utakmicu ove sezone pred svojom publikom. Protivnik je u sklopu 14. kola E skupine Top 16 faze u Košarkaškom centru Dražen Petrović Crvena zvezda. Ovaj ogled nema rezultatskog značaja jer je Zvezda osigurala playoff i ne može se pomaknuti s četvrtog mjesta, dok Cedevita do playoffa više ne može.

Utakmica ima humanitarni karakter jer je sav prihod od ulaznica namijenjen obnovi vodotornja u Vukovaru i Cedevita poziva sve navijače da dođu na utakmicu i podrže ovu plemenitu akciju. Iz uprave Crvene zvezde oštro su reagirali na ovu akciju, a trener Veljko Mršić kaže:

"Mi bi trebali odigrati dobru utakmicu, a mislim da će se Zvezda isto fokusirati da igra dobro. Svi naši igrači, osim Walkera, su na dispoziciji. Ne znam tko će doći od igrača Zvezde. Mi smo na terenu i politika nas ne zanima. To je humanitarna utakmica, stvarno hvalevrijedan cilj za obnovu simbola hrvatskog otpora i mi na terenu želimo odigrati najbolje što možemo", poručio je strateg hrvatskog prvaka.

Najbolji igrač Cedevite u ovoj sezoni, centar Miro Bilan poručuje:

"Imamo obavezu prema natjecanju u kojem se nalazimo, u Top 16 Eurolige, da ostvarimo još jednu pobjedu. Mislim da je to bio jako dobar rezultat od četiri pobjede. Mogu pozvati sve ljude, s obzirom da je utakmica humanitarnog i dobrotvornog karaktera, da dođu na nju u što većem broju i tako gledaju vrhunsku košarku i pomognu jednom dobrom cilju", rekao je kapetan Cedevite.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.