Sport

Nogomet, Premiership

Sjajna utakmica na Upton Parku: Carroll hat-trickom poništio 2:0 Arsenala, Koscielny zabio za bod

Sjajna utakmica na Upton Parku: Carroll hat-trickom poništio 2:0 Arsenala, Koscielny zabio za bod

Sjajnu utakmicu na Upton Parku odigrali su West Ham i Arsenal u 33. kolu Premier lige, a na kraju nije bilo pobjednika, završilo je 3:3.

Rezultat je to koji gotovo sigurno neće zadovoljiti ni Slavena Bilića ni Arsenea Wengera, jer obojica su izgubila dva, a ne osvojila jedan bod.

Lanzini se već u drugoj minuti našao u izglednoj prilici i dobro pucao, ali i da je zabio, gol ne bi vrijedio jer je bio u zaleđu. U 14. minuti Argentinac je zatresao mrežu Arsenala, ali sudac je opravdano poništio gol jer je ponovno bio u zaleđu. Arsenal je poveo iz prve prave priliku, igrala se 18. minuta kada je Iwobi sjajno proigrao Özila koji je izbjegao zaleđe i preciznim udarcem s 10-ak metara ispd vratara donosi vodstvo topnicima.

Na novu priliku čekali smo do 29. minute kada je udarac s 18 metara iskušao Sanchez , međutim ravno u Adriana je to bilo. U 35. Čileanac se ponovno našao u prilici, ovog puta izbjegao je zaleđe nakon dodavanja Iwobija i pogodio za 2:0 .

U 39. minuti pokušao je Carroll udarcem s ruba šesnaesterca iznenadili Ospinu, ali bio je to lagan zadatak za vratara topnika. Napadač čekićara put do mreže ipak je našao u 45. minuti kada ga je Cresswell pronašao ubačejem s lijeve strane, a on je bio nepogrešiv glavom sa sedam, osam metara za 1:2.

Carroll u sudačkoj je nadoknadi zabio i drugi gol za potpuni povratak West Hama. Fantastično je pogodio nakon jedne gužve s osam metara za 2:2.

U 50. minuti još se jednom zatresla mreža topnika nakon što je Payet pospremio loptu u praznu mrežu nakon dodavanja Carrolla, ali sudac je vidio da je tome prethodio prekršaj napadača čekićara nad Koscielnyjem. Ipak, samo dvije minute kasnije Carroll je ponovno bio najviši u šesnaestercu Arsenala i udarcem glavom kompletirao hat-trick.

Antonio je u 61. minuti pucao iskosa s desne strane s 20 metara snažno, međutim obrana Arsenala je odbila to u korner.

Blizu izjednačenja topnici su bili u 69. minuti kada je udarac Monreala s ruba šesnaesterca s crte očistio Lanzini. Samo dvije minute kasnije ipak 3:3, Koscielny je ostao nečuvan na šest, sedam metara te zakucava loptu za izjednačenje.

Payet je u 74. minuti s 20-ak metara gađao sami kut gola, ali uspio je Ospina to odbiti u korner. Opasnost na drugoj strani samo tri minute kasnije kada Giroud glavom puca pokraj gola. Do kraja bilo je nekoliko pokušaja s obje strane, ali rezultat se nije mijenjao

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
 

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.