Sport

Nogomet, Ligue 1

Pašalić: Od ozljede se oporavljam u Chelseaju

Pašalić: Od ozljede se oporavljam u Chelseaju

Mario Pašalić ozlijedio je leđa, nakon tretmana u Monacu pokušavao je zaigrati, no bol se vratila. Sada je u Londonu, u kampu Chelseaja odrađuje terapije, radi na jačanju muskulature, i nada se da će do kraja sezone odigrati još pokoju utakmicu.

"Sve skupa se malo odužilo, gotovo dva mjeseca me nema na terenu, još od St. Etiennea", javio se Pašalić iz kampa Chelseaja, u kome svaki dan po tri sata odrađuje terapije, vježbe, jača leđnu muskulaturu, pliva...

"Osjetio sam bol u donjem dijelu leđa, a snimke su pokazale da mi se pomakao disk, malo, ali dovoljno da iritira živac. Napravio sam pretrage, odradio terapije i vježbe u Monacu, i sve je bilo dobro, dok nisam istrčao na teren. Bol se vratila pa sam konzultirao liječnike Chelsea, koji su me pozvali u London, i sada sam tu već tri tjedna. Ide na bolje, već radim s 50-60% intenziteta, i nadam se da ću uskoro opet na teren", otkriva nam Mario, kome se vratio optimizam.

"Malo sam se mučio u početku, sada sam opet čist u glavi, ne razmišljam ni o čemu, osim o tome da što prije ozdravim i vratim se na teren."

Slučajno ili ne, ali bez Pašalića u sastavu, Monaco je potonuo. Bio je uvjerljivo drugi, a sada ga je Lyon sustigao (po 55 bodova), a Nice ima samo dva manje, Rennes i St. Ertienne po četiri manje....

"Do prije par kola bili smo u velikoj prednosti, računalo se da je Liga prvaka sigurna, a sada se sve skupa malo zakompliciralo. Nadam se da ćemo je ipak izboriti, još ako bih mogao pomoći, odigrati još pokoju utakmicu, tko sretniji od mene. Svaka utakmica do kraja sezone za mene je bonus."

Opširnije na Goal.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.