Sport

Nogomet, Europa liga

Emery: Volio bih da ipak igramo s Villarrealom

Emery: Volio bih da ipak igramo s Villarrealom

Sevilla je usprkos lošoj formi u španjolskom prvenstvu nastavila s odličnim igrama u Europskoj ligi gdje je već dvaput zaredom osvajala naslov, a sada je ušla u treći finale gdje će se protiv Liverpoola boriti i za svoj treći naslov u nizu. Nakon 2:2 u Lavovu, Šahtar je 'pao' u Sevilli 3:1, a trener Unai Emery nije krio zadovoljstvo.

"Uživamo u ovom natjecanju, a siguran sam da uživaju i naši navijači. Nama je kroz ovo natjecanje čak i lakše izboriti Ligu prvaka. Igramo treći finale u nizu i uistinu uživamo", rekao je Emery pa nastavio:

"Utakmica je kao i ona prva u Ukrajini bila na trenutke potpuno luda i divlja, no u drugom poluvremenu smo ipak zagospodarili. Kada smo zabili na početku drugog poluvremena dobili smo ogromno samopouzdanje i znali smo utakmicu privesti kraju. Nikome ne dopuštamo da vodi igru ovdje na našem stadionu. Imali smo večeras cilj i stigli smo do njega", rekao je Emery i nastavio:

"Španjolski finale bio bi sjajan. Volio bih da igramo s Villarrealom. Protiv Liverpoola će biti jako teško. Međutim, u ovom trenutku želimo uživati u ovom uspjehu. Naporno smo radili da stignemo tu gdje smo sada. Sretni smo u ovom natjecanju", zaključio je trener Seville.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.