Sport

Nogomet, Primera

Marko Livaja presudio Valenciji

Marko Livaja presudio Valenciji

U posljednjoj utakmici prvog kola Primere Las Palmas je iznenađujuće slavio na Mestalli protiv Valencije rezultatom 4:2.

Već u šestoj minuti Daniel Parejo je izveo korner, a Santi Mina ostao nečuvan i precizno zabio glavom pod prečku za 1:0 Valencije. Uzvratili su gosti u 16. minuti kada je Marko Livaja glavom na centaršut Michela zabio unutar lijeve stative.

U 24. minuti Joao Cancelo je napravio nespretan prekršaj u svom šesnaestercu, a Jonathan Viera s bijele točke doveo Las Palmas u vodstvo. Gosti su u 31. imali i 3:1. Savršenu dugu loptu je poslao Nabil El Zhar, koju je pratio Kevin-Prince Boateng. Skočio je visoko i glavom iz blizine zabio u lijevu stranu gola.

Uspjeli su 'šišmiši' smanjiti vsamo tri minute kasnije kada je Santi Mina bio sam u šesnaestercu i na asistenciju Rubena Veze zabio ispod prečke.

U 70. minuti sjajno je loptu primio Alcacer Paco u šesnaestercu i odmah pucao po golu. Na njegovu nesreću, snažan šut je odsjeo na prečki. Veliku šansu je u 84. minuti propustio Alvaro Medran. Primio je loptu u šesnaestercu i odlično pucao iz prve, ali je lopta prošla malo pored desne stative.

Domaćini nikako nisu uspjeli zabiti, a budući da su sve karte bacili u napad ne bi li stigli do izjednačenja, u 88. mnuti stigla je kazna. Marko Livaja je napravio sjajan solo prodor i pucao unutar šesnaesterca. Mathew Ryan nije uspio obraniti šut, a lopta je ušla u donji lijevi kut.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.