Sport

Nogomet, Liga prvaka

LP: Arsenal i PSG odigrali bez pobjednika i ostali izjednačeni na vrhu

LP: Arsenal i PSG odigrali bez pobjednika i ostali izjednačeni na vrhu

U derbiju večeri Lige prvaka Arsenal i PSG su u Londonu odigrali 2-2.

U sjajnom susretu igranom na stadionu Emirates, francuski prvak je poveo u 18. minuti golom Edisona Cavanija, a izjednačio je u posljednjim trenucima prvog dijela Olivier Giroud iz kaznenog udarac. Prekršaj je skrivio Grzegorz Krychowiak koji je prvo neoprezno izgubio loptu, a potom još i načinio prekršaj.

PSG je u 54. minuti bio blizu novog vodstva, no Lucas je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu. Šest minuta kasnije Parižani su postigli pogodak, ali u vlastitu mrežu. Nesretnik je bio Marco Veratti od kojeg se lopta odbila i završila iza leđa Areole. Gosti su u 78. minuti ipak izjednačili, a strijelac je bio Lucas. U posljednjih deset minuta utakmice Cavani je imao dva zicera za novi preokret, no njegov prvi pokušaj je obranio Ospina, dok je drugi put pucao pored gola.

U drugom dvoboju iz A skupine Ludogorec i Basel su u Sofiji odigrali bez pogodaka nakon što je njihov prvi susret završio 1-1.

Na ljestvici vode Arsenal i PSG sa po 11 bodova, dok Ludogorec i Basel imaju po dva boda. U posljednjem kolu 6. prosinca sastaju se PSG i Ludogorec, te Basel i Arsenal.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.