Sport

Nogomet, Primera

Mateo Kovačić upitan za Atletico Madrid

Mateo Kovačić upitan za Atletico Madrid

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (22) zbog problema sa zglobom drugi dan zaredom nije trenirao pa je zasad upitan njegov nastup u subotu protiv Atletico Madrida.

Hrvatski veznjak je vježbao u teretani i nije sudjelovao na treningu s ostatkom momčadi koja se pripremala za gradski derbi. Klub nije dao dodatne informaciju o Kovačićevom fizičkom stanju, a današnji trening bio je zatvoren za medije.

Kovačić se u ponedjeljak vratio u Madrid iz Zagreba gdje je za hrvatsku vrstu odigrao prvih 45 minuta protiv Islanda. On je dobio udarac i u prošlom kolu Primere na Santiago Bernabeu protiv Leganesa u susretu u kojem se nakon pet tjedana vratio Luka Modrić.

Kapetan hrvatske reprezentacije normalno je trenirao u utorak i trebao bi biti spreman za veliki madridski derbi u kojem se očekuje od prve minute.

Zbog ozljede u subotu neće igrati vezni Toni Kroos, a na posljednjem treningu odvojeno od momčadi zbog ozljeda su trenirali i defenzivni vezni igrač Casemiro, branič Pepe i napadač Karim Benzema.

Real Madrid je vodeća momčad prvenstva sa 27 bodova, Barcelona ima 25, Villarreal 22, a četvrtoplasirani Atletico ima 21 bod.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.