Sport

Nogomet, Liga prvaka

Ivajlo Petev: Želimo odigrati dobru utakmicu

Ivajlo Petev: Želimo odigrati dobru utakmicu

Iako Dinamo još nije postigao pogodak u grupnoj fazi Lige prvaka, trener Ivajlo Petev istaknuo je u ponedjeljak da protiv Lyona žele odigrati dobru utakmicu, te da će svi morati ginuti na terenu.

"Očekuje nas utakmica u koju ulazimo s drugačijom psihologijom, moramo biti disciplinirani, ispuniti sve zadatke u igri i, što je najvažnije, na terenu moramo izgledati kao momčad. Želimo odigrati dobru utakmicu, to nam je sada najbitnije", rekao je trener Dinama na konferenciji za novinare.

Na startu ovosezonske Lige prvaka Dinamo je u gostima kod Lyona izgubio 0-3, a u petak je u Maksimiru neočekivano odigrao samo 1-1 protiv Istre u domaćem prvenstvu.

"Nisam bio zadovoljan utakmicom protiv Istre i to sam rekao igračima. No, svi koji zaigraju protiv Lyona morat će ginuti za Dinamo", dodao je Petev.

Govoreći o zdravstvenom kartonu momčadi, trener Petev je rekao:

"Soudani neće igrati jer još nije spreman, a izostat će i kažnjeni Stojanović, te ozlijeđeni Antolić, Lešković i Goncalo. Svi drugi su spremni, u odličnom su stanju, a nakon večerašnjeg treninga odlučit ćemo tko će igrati".

Krilni igrač Dinama Mario Šitum rekao je da su analizirali greške, te da su spremni za novo dokazivanje.

"Ono što je bilo jučer treba zaboraviti i okrenuti se budućnosti, jer u nogometu se stalno morate dokazivati. Lyon je jako kvalitetna momčad, ali i mi imamo što za reći, nećemo se olako predati. Imamo određeno iskustvo, veliku želju i nastojat ćemo pokazati da nismo samo promatrači u Ligi prvaka", izjavio je Šitum.

Dvoboj 5. kola skupine H između Dinama i Lyona igrat će se u utorak u 20.45 sati na stadionu Maksimir, a u drugom susretu ove skupine Sevilla dočekuje Juventus.

Vodeća Sevilla ima 10 bodova, slijedi Juventus sa 8, Lyon ima 4, a Dinamo je bez bodova i gol-razlikom 0-12.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.